4 juli 2014

Om Miljöpartiet, aktivism och tuttar!

Häromdagen fick vi, via Aftonbladet, veta att de som kandiderar till riksdagen för Miljöpartiet är de som testat droger mest!

I går stördes Statsministern under sitt Almedals-tal av barbröstade damer från det feministiska nätverket Femen

I dag får vi veta att Jenny Wenhammar, en av ”tuttmadamerna”, står som nummer 4 på MP:s Skånelista till riksdagen.

I uppföljande reportage och intervjuer får vi oss till dels sådant som ”aktivism är en viktig ingrediens i en demokrati” och ”våra bröst var våra enda vapen.”

Att aktivism skulle vara en viktig ingrediens i en demokrati framställdes i DN:s första text som om citatet kom från Miljöpartiets partisekreterare men så var inte fallet.

Hur som helst torde vi kunna dra slutsatsen att många inom MP anser att all aktivism är av godo, även sådan som kommer från en extrem högerytterkant där aktivisterna gärna beväpnar sig med annat än tuttar!?! 

Vidare står det klart att Femen som, åtminstone vad jag trodde, knappast vill att vi ska se en kvinna som ett sexobjekt anser att deras tuttar väger tyngre än demokratin i sin helhet! Om de tror att de med tuttar som vapen kan övertyga en förvånad omvärld om sina åsikter så tror de baske mig fel! Lika fel har de som beväpnar sig med påkar på en annan ytterkant!

Sorry alla udda existenser i MP men nu har ni väl ändå snart skitit det ekologiska, maskrosfärgade, skåpet fullt, eller???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar