3 juli 2014

En Statsman har talat!

”Det är så det är mina vänner. Yttrandefrihet kan se lite olika ut!”

”Kan han inte göra något spännande? Kan han inte i alla fall elda upp en femtilapp?”

Sagt av vår Statsminister i inledningen av sitt tal från Almedalen.

Det första som en kommentar till de vänsterfeminist-tattare som, barbröstade, försökte störa hans tal och som bums släpades bort av polis!

Det senare sagt som en vink till feminist-Gudrun som utan finansierad politik vill mycket men som ändå eldade upp tusenlappar häromåret!

Freddes” tal var briljant i sin helhet, med slängar mot vänstern och miljöpartiets förslag om flygskatt, fastighetsskatt, mindre stöd till arbetslösa ungdomar, "stäng Bromma, stoppa förbifart Stockholm, jobba mindre, jobba sen ännu mindre och inför sedan ett friår." 

Jag hoppas att han nu har vänt opinionsläget i Sverige!

Vi vet alla vad vi har och alla borde sannerligen frukta vad vi riskerar att drabbas av senare i höst vid en oppositionell seger!

4 kommentarer:

 1. Ingen chans att "Fredde" vänder opinionläget. Det är synd att han inte har haft vett nog att lova att lämna posten som partiledare inför regeringsskiftet. Många alliansväljare jag känner är trötta på Reinfeldt och anser inte att han bör få totalt tolv år på posten som statsminister. Jag är säker på att opinionsläget varit mycket bättre för alliansen om moderaterna hade haft vett nog att bestämma sig för att det skulle bli en ny partiledare för en eventuell tredje mandatperiod.

  SvaraRadera
 2. Det känns väldigt tydligt att många som tidigare tänkte rösta på s eller mp nu har skrämts av båda partiernas kraftiga vänstersväng de senaste veckorna. Nu är bara frågan vad de väljer av de tre alternativ som finns. 1) Rösta på Alliansen 2) Rösta på SD 3) Inte rösta alls. Den som lever får se...

  SvaraRadera
 3. Bra att vakterna tog i ordentligt. Jäkla pack! Respektera partiernas valtal.
  Som trogen moderat tror jag dock att Sverige mår bra av lite omväxling i regeringen. Aliansen har inte lyckats i att skapa ett samhälle i balans för alla och laguppställningen hos sossarna är lite mer förtroendeingivande än 2010. Blir nog en röst mot mitten i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delar inte alls din uppfattning om att laguppställningen hos sossarna skulle vara "förtroendeingivande." Så länge vi inte får veta vilken politik de tänker bedriva, och med vem, så svajar det rejält om oppositionsalternativet.

   Radera