13 juli 2014

2 % av påvens män är pedofiler!?!

I en intervju med den italienska tidningen La Repubblica säger påven Franciskus att han på sikt ska lösa ”problemet” med att hans präster inte får idka samlag!

Men det är sannerligen inte det mest spektakulära som ”Il Papa” säger till den italienska tidningen!

Påven påstår att 2 % av den katolska kyrkans präster är pedofiler. Han har säkert rätt i sitt påstående men det blir inte mindre chockerande för det.

Omsatt till den svenska befolkningen, ca 9,7 miljoner i dagsläget, så skulle det betyda att det smyger omkring ungefär 194 000 pedofiler på våra gator, ibland våra buskar och groomande på nätet under falska identiteter. I alla fall om påvens siffror är att betrakta som en allmängiltig sanning!

Nu hoppas jag verkligen inte att så är fallet och konstaterar att påven har ett gediget arbete framför sig om han skulle vilja rätta till alla de oförrätter som hans kyrka ägnat, och ägnar, sig åt.

Kanske kan en del avarter kommas tillrätta med om prällarna får kopulera med andra vuxna som så önskar, av vilket kön som helst, i stället för att under Vatikanens skygglappar begå övergrepp på korgossar och församlingsmedlemmar i alltför ung ålder!

1 kommentar:

  1. Enligt den här artikeln är mellan 1 och 5 % av alla vuxna män pedofiler:
    http://articles.latimes.com/2013/jan/14/local/la-me-pedophiles-20130115

    SvaraRadera