26 juli 2016

Polisen blir homobefriad!

DN skriver. Jag förfasas!

Inom Polismyndigheten har det sedan år 2000 funnits en Gaypolisförening. Nu står denna förening inför nedläggning och anledningen sägs vara att myndigheten inte längre tillåter medarbetare som arbetar för föreningen att göra detta på arbetstid.

Vi går emot ett kallare Sverige på många sätt!

Antalet rapporterade hatbrott i Sverige påstås minska men inte många tänker tanken att detta beror på ett allt mindre intresse från de som har att tillse att alla är lika inför lagen, oavsett sexuell läggning.

I DN:s artikel citeras en Malmö-polis som säger att det inom kåren i Skåne inte finns en enda polis som är öppet homosexuell! Jo, tjena!

Jeanette Larsson, under 24 år polis i Skåne, kämpade tappert mot fördomsfulla kollegor och chefer men fick till sist nog och lämnade myndigheten. I många artiklar i media gav hon ständigt exempel på helt sjukt fördomsfulla åsikter som mötte henne på jobbet. Fullständigt oacceptabelt beteende av de skyldiga!

Om det är någonstans en gayförening behövs så är det inom Polismyndigheten!

När du heterosexuelle man eller kvinna tragglar i fikarummet på jobbet om din maka/make så måste du hacka i dig att undertecknad kräver samma tid för att få berätta om kärleken som jag ser den! It’s as simple as that!

Rikspolischef Eliasson och Justitieminister Johansson har ett gediget arbete framför sig och en hemläxa som måste göras pronto!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar