24 juli 2016

Om OS, ryssar och kondomer!

Beskedet att IOK beslutat att inte besluta, att fega ur, när det gäller ryska deltagare i OS i Rio utan att hänskjuta frågan till enskilda internationella idrottsförbund är knappast ett friskhetstecken för idrottens höjdare.

Att ryska Yulia Stepanova, en av visselblåsarna när det gäller det ständiga dopandet i öst, inte heller tillåts delta är rent av korrupt! Skandal!

Stefan Holm tycker att dagens IOK-besked är ”en slags kompromiss som jag ändå tycker fungerar.” Ja, vad ska det värmländska åsiktsfyrverkeriet egentligen tycka, så mycket IOK-ledamot han är?

I all bedrövelse skrattar jag gott åt en briljant artikel som CNN publicerar och som avhandlar vad atleterna har att se fram emot bortom tävlingsarenorna.

31 stycken 17-våningsbyggnader, alla med skönhetssalong, dygnsöppen cafeteria och en blomsteraffär (?) ska inhysa trupperna från all världens länder.

I rummen finns ingen TV men väl luftkonditionering för att hålla Zika-myggorna utestängda.
13 000 toaletter och 275 000 klädhängare väntar också men det är knappast inte det mest uppseendeväckande!

450 000 kondomer ska delas ut till atleterna, något som motsvarar ungefär 42 stycken per person.

Förutsatt att den enskilde utövaren tänker vara på plats under hela olympiaden, 17 dagar, så innebär detta att organisatörerna förväntar sig att alla deltagare tänker kopulera i snitt 2,5 gång per dygn. Med kondom alltså! Hur många samlag som kommer att ske utan skydd är upp till var och en av oss att uppskatta.

Tänk jag trodde att deltagarna reser till Rio för att tävla i sportgrenar men uppenbarligen har jag missförstått alltihopa! De ska kn***a skiten ur varandra och på så sätt försöka nå högst upp på prispallen!

Förhoppningsvis använder de ryska deltagarna alla till buds stående kondomer. Kanske finns det då möjlighet att idrotten på sikt kan bli lite renare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar