28 maj 2016

Göteborgs raggare har förstått äldrevård!

Än är det, förhoppningsvis, ett antal år kvar innan jag måste flytta in på ”Shady Pines”, hemmet, slutstationen eller vad vi nu ska kalla det!

Jag har flera gånger bloggat om att äldrevården i riket inte tycks hänga med i svängarna utan att det fortsatt förväntas att åldringarna ska gilla Harry Brandelius och hans gelikar! Så fel! Så fel!

Blir därför uppriktigt lycklig över att ta del av SR Göteborgs reportage från äldreboendet Landalahus.

Ett helt gäng med raggare från olika cruisingklubbar mötte upp vid boendet och bjöd de boende på en riktig raggarrunda! Så alldeles förträffligt gjort av alla de som bjöd den äldre generationen på en åktur värd deras egen generation!

Själv, född något årtionde senare än dagens raggarbrudar å raggarkillar från äldreboendet, så hoppas jag på en helvetes massa disco när jag flyttar in på hemmet.

Oavsett om det handlar om rullstol eller rullator så ska jag verkligen göra mitt bästa för att svänga mina då krumma och alltför ålderstigna ben!

Problemet är nog att de som då vårdar oss åldringar fortsatt kommer att inbilla sig att det är Harry & Co som får oss att jubla! Så himla fel de kommer att ha och så otroligt mycket jag och mina kompisar ska obstruera!

Snyggt jobbat i dag Göteborgs-raggare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar