15 maj 2016

Eurovisionpartyt förbyttes i chock!

En del av mitt stora Eurovision-hjärta fick en infarkt i går och jag har ännu inte riktigt återhämtat mig!

En helt fantastisk produktion som jag beskådade tillsammans med många förväntansfulla vänner förbyttes i ett stilla raseri framåt nattkröken.

Hur mycket jag än försöker kommer jag aldrig någonsin att tro att låten som vann faktiskt var låten som skulle vinna!

Att ett antal jurygrupper väljer att politisera hela spektaklet var såklart helt enligt de inskränkta planerna. Allt annat hade varit en överraskning!

Men att en majoritet av befolkningen i de deltagande länderna skulle anse att Ukraina var det näst bästa bidraget är på en nivå långt bortom mitt schlagerförstånds förmåga att förstå!

På söndagseftermiddagen kommer den första bekräftelsen på detta då vi får veta att Danmark ”misstolkat” regelverket och helt enkelt avgivit felaktiga röstsiffror. Jag tror att vi de närmaste dagarna riskerar att få ta del av den kanske största skandalen i ESC’s historia då det visar sig att allt inte alls gått rätt till och att resultatet bara är en kollapsad papperstiger!

Jag och mina vänner var helt överens om att Ukrainas seger inte har med verkligheten att göra och flera av oss var ense om att ifrågasätta om vi alls ska ta del av spektaklet nästa år.

Var nästa års Eurovision kommer att gå av stapeln torde också vara en högintressant fråga då Ukraina knappast lär ha råd att bjuda på samma fantastiska evenemang som Stockholm har gjort den senaste veckan.

Den efterlängtade finalen blev till sist ett stort skämt! Som inte särskilt många skrattade åt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar