5 februari 2015

Om Venezuela och köandet för sex!

Ett av mina hatobjekt, åtminstone när det gäller styret, landet Venezuela, fortsätter hädanfärden mot ruinens brant. Bara en folklig revolution kan rädda landet från det socialistiska experiment som Nicolás Maduro, president, och hans hantlangare utsätter sitt folk för!

Eller hatobjekt? Venezuelas befolkning, i skönhetstävlingar ofta betraktade som de vackraste av de vackra, har naturligtvis inte skuld i det Latinamerikanska drama som nu alltmer rullas upp inför en förstummad omvärlds ögon!

Sjunkande oljepriser, en skenande inflation, internationella flygbolag som väljer att lägga ned linjer till Caracas då de inte får föra ut biljettintäkter från det alltmer diktatoriskt styrda landet och brist på basala livsmedel gör att Maduro & Co går mot en alltmer svettig tillvaro!

Gratistidningen Metro berättar i dag om att ett paket kondomer, svåra att få tag på i Caracas och andra venezuelanska städer, nu kostar motsvarande 6200 kronor.

Till den amerikanska nyhetskanalen Bloomberg säger 31-årige Jonatan Montilla: ”Landet är så fullt av problem att vi nu till och med måste köa för att få ha sex.”

P-piller och AIDS-mediciner lär också vara en svår bristvara!

Bra Metro att ni citerar utländska nyhetsbyråer när det gäller Venezuelas förfall. Det vägrar fortsatt mången annan svensk media att göra! Ofattbart varför!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar