4 februari 2015

Om Livets ord och att leva som man lär!

Ulf Ekman, den s k pastorn som grundade Livets Ord i Uppsala, vållade turbulens för något år sedan då han plötsligt meddelade att han lämnar sin egen församling för att konvertera till katolicismen.

Chockvågor gick igenom den tungomålstalande församlingen! Något som upprepades när det blivit känt att Ekman med hustru uppburit ”pension” en lång tid efter att de lämnat sin ”hjord.”

I dag är det dags för tungomålstalande igen!

UNT, Upsala Nya Tidning, berättar att en helt ny kris har blossat upp och att marken församlingen går på så gott som har rämnat!

En av Livets Ords ledargestalter, en person som skrivit böcker om äktenskapet och vikten att äktenskapet varar livet ut och hur detta går till, meddelar att han skaffat älskarinna och ämnar begära skilsmässa från sin hustru!

En dag som denna är nog goda råd ofantligt dyra i den uppsaliensiska sekten!

Vad tycker deras högste boss, Gud, om det hela? Hur många ”Ave Maria” på tungomål måste det till för att gottgöra det som händer i församlingen vars ledare torde ha förvridit huvudena på ohälsosamt många, egentligen helt oskyldiga men uppenbarligen totalnaiva, människor?

Kanske, förhoppningsvis, ser vi nu början på slutet för församlingen där t o m Carola under många år drog haranger på tungomål! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar