23 december 2016

Oprah Winfrey slugaste affärskvinnan!

CNN berättar i dag att megastjärnan Oprah Winfrey lyckats gå ned 20 kilo i vikt och att hon tackar Viktväktarna för detta!

Winfrey, som viktpendlat i hela sitt liv, berättade redan 2007 att hon lider av struma, en sjukdom som gör att hennes bantningsperioder får ett abrupt slut.

I olika omgångar har hon suttit slank i sin studio och rekommenderat än det ena, än det andra. För några år sedan rekommenderade hon svenskt knäckebröd, något som fick världsmarknaden för Wasa Knäckebröd att slå i det berömda taket.

Dagens besked om att Viktväktarna står bakom hennes superbantning ska ses i skuggan av det faktum att hon själv köpte 10 % av aktiestocken i Viktväktarna för ett drygt år sedan.

Oprah Winfrey, av mig mest älskad för en briljant insats som skådis i vackra och hemska filmen ”Purpurfärgen”, är helt enkelt en vasst slipad, kanske världens bästa, affärskvinna.

Det är bara att gratulera Oprah till nya miljoner av sköna dollar som säkerligen kommer att bli utfallet efter dagens viktväktarbesked!

Om några månader har hon gått upp i vikt igen och då börjar cirkusen om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar