23 april 2016

Om Miljöpartiet och tunnor med skit!

Har fått lära mig att om man står i en tunna med skit så är det angeläget att stå absolut still. Åtminstone till omvärldens uppståndelse lugnat ned sig.

Rådet, som även jag stundtals har en smula svårigheter med att leva upp till, har inte gått hem hos miljöpartister i riket. Alltifrån språkrör till gräsrötter har tumlat runt i den äckliga skittunnan som vore de fetischister med just skittunnor som våt dröm!

Alla vi som förundrat tittat på bilder från miljöpartistiska möten och kongresser, som storögt kunnat räkna in ett stort antal skäggiga buschmän från urskogen tillsammans med hemodlat baljväxtätande kvinnor i hemmastickade ylletröjor, har de senaste dagarna fått omvärdera våra fördomar eftersom dessa byggs på alltmer ju fler från partiet som uttalar sig eller agerar på andra sätt.

Vi snackar folkskoleläraren som snart inte vet hur han ska be om ursäkt, hans kollega som eldar fulbränsle och kallar terrorattentat för ”olyckor”, fundamentalister av allehanda religiös bakgrund och en f d bostadsminister som såvitt jag vet varken har fixat några nya bostäder eller på annat sätt än märkliga middagstillställningar lyckats skapa något som är värt att skriva hem om!

En av mina absoluta favoriter när det kommer till att skriva ledarkolumner, Sakine Madon i Expressen, gör det ännu en gång med den äran i dagens tidning. Har du inte läst hennes text så gör gärna det!

Vågar vi hoppas på att Löfven nu en gång för alla gör sig av med sin regeringspartner? Ett uselt regeringsparti är trots allt bättre än två som samarbetar för att klänga sig kvar vid makten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar