5 april 2016

En Panamafinansierad bungalow hade varit mumma!

Ett konto på Jungfruöarna, införskaffat med hjälp av en advokatfirma i Panama, borde alla människor ha!

Det är ju i alla fall signalen som skickas ut från de många höjdare som redan för många år sedan såg till att låta skattekronor bli nettokronor i avlägset belägna paradis.

Att många av höjdarna är sådana personligheter som gärna tragglar mantran om solidaritet, jämlikhet och rättvisa gör ju inte storyn sämre!

I sällskap med sådana finfina killar som Nordkoreas Kim Jong-Un är de nog allesammans ofantligt stolta över sina feta girigbukar i dag!

Alltmedan svenska UD, och vår otroligt populära sosse Margot Wallström, spenderar biståndspengar på att försöka få till en plats för Sverige i FN:s säkerhetsråd, så är det bara för oss ”vanliga” medborgare att tugga i oss att vi ingenting begripit och att allt prat om hederligt arbete och att det är ”kul” att betala skatt inte betyder ett enda skit för de som kommit upp sig i gräddmoset!

Om man, som denne bloggare, arbetat idogt och betalat skatt i mer än tre decennier så är det inte utan att magkatarren gör sig påmind och något apotek får sälja ännu en burk med piller som dämpar magsyran!

Må världens samlade journalistkår fortsätta att jaga skiten ur alla de, som så alldeles totalt har missuppfattat sina egna ”storheter”, som i själva verket inte är annat än skabrösa nollor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar