16 januari 2016

Vänsterdespoten kämpar mot folkets vilja!

”Jag efterlyser en konstruktiv dialog, för att agera, för att bygga en ny ekonomi.”

Sagt i går av vänsterdespoten, tillika presidenten i Venezuela, Nicolás Maduro, som ägnat de senaste åren åt att fängsla de som inte tycker som honom, att utarma landets ekonomi till ruinens brant, något som åstadkommit hyperinflation, massiv brist på basvaror och kriminalitet som ligger i världstopp!

Om Maduro påstår sig vilja vara ”konstruktiv” så vet vem som helst att detta är en lögn eftersom han inte visat några som helst tecken på att föra ens ett enda konstruktivt samtal med någon som helst, utom möjligtvis bröderna Castro på Kuba!

I går införde Maduro ekonomiskt undantagstillstånd i Venezuela. Presidentens parti förlorade majoriteten i parlamentsvalet den 6 dec men presidentposten behåller Maduro i ett par år till. Det blir alltmer tydligt att han kommer att ägna tiden åt att göra sitt bästa för att förvärra sitt hemlands situation, om det ens går att göra situationen än värre?

Undantagstillståndet innebär att han som president kan ta kontroll över företags tillgångar, något som går stick i stäv mot det nyvalda parlament som hans befolkning valt att stödja.

Samtidigt fortsätter han att anklaga allt och alla, som inte tillhör ”den bolivarianska revolutionen”, att vara skyldiga till krisen. Detta i landet där Maduro och hans företrädare Hugo Chávez styrt i snart 17 år! 

Snacka om att inte ha sjukdomsinsikt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar