16 januari 2016

Om skandaler, Reepalu och en osynlig statsminister!

Skandalen med Kommunal, utrikesministern, spritfester, en porrstjärna, gratis semesterboende och utdelande av hyreslägenheter till ”behövande” pampar och högt uppsatta sossar fortsätter.

På lördagseftermiddagen publicerar TT en lång drapa under titel ”Ingen gynnas av skandalen.”
Jag vet inte det jag!

Statsvetaren, med okända partisympatier, Mikael Sundström, tycker att medias uppskruvade ton mot de utpekade är en smula taskig.

Lars Stjernkvist (S), kommunalråd i Norrköping, anser att det är för tidigt att säga om Margot Wallström gjort fel. Ja, hade någon förväntat sig att han skulle påstå något annorlunda?

Malmös förre kommunalråd, Ilmar Reepalu (S), säger i en kommentar, om nuvarande ledningen i Kommunal, till de nu allt större skarorna medlemmar som lämnar Kommunal: ”Lågavlönade kvinnor som de företräder behöver sin organisation mer än någonsin. Vem ska hantera deras frågor om de lämnar?”

I min värld: Kanske en aggressiv undersköterska, med 19000 i månadslön, helt befriad från inbjudningar till spritfester, gratis semesterboende, porrshower eller lyxiga hyreskontrakt för 32 spänn i månaden, från Knäckebröhult!?!

Hur mycket vin har Reepalu druckit på de socialdemokratiska medlemmarnas bekostnad? Hur har han bott genom åren? Har han fått sina semestrar betalda av någon kassör med tveksam etik och moral? Det är inte utan att man undrar!

Arbetarrörelsen har tydligt visat att den inte förtjänar varken medlemmarnas eller övrig allmänhets förtroende. Allt medan statsministern fortsätter att smita ut genom bakdörrar när murvlarnas mikrofoner så gärna skulle vilja ha en kommentar till de senaste turerna i folkhemmet Sverige!

1 kommentar:

  1. Sigvard Marjasins klippa och klistra torde väl hamna ganska högt upp
    på skandalernas 10 i topp

    Jarnebring

    SvaraRadera