12 januari 2016

Tack Socialdemokraterna för den usla SL-trafiken!

I går, 11 jan, började nya tidtabeller att gälla för många av bussarna inom SL-området i Stor-Stockholm.

Helt som förväntat har genast irriterade kommentarer kommit från horder av resenärer då de nya tiderna samtidigt innebär betydligt sämre tider, om ens tider alls!

I två artiklar i DN kan vi läsa om de boende i närförorten Östberga, ett område med många boende, som både drabbats av en helt inställd busslinje samt försämringar på andra linjer.

Märkligt nog får vi veta att Socialdemokraterna ”kampanjade” i området under måndagen!?!

Jag hoppas att de kampanjade under banderollen ”Tacka oss! Det är vi som sett till att livet nu försämras rejält för er boende!”

Den borgerliga majoriteten i Stockholms läns landsting ville i somras höja biljettpriset i lokaltrafiken för att en bibehållen god kvalitet skulle kunna upprätthållas.

Sossarna sa tillsammans med MP och V nej och stöttades i sin oppositionella hållning av SD.

Resultatet av detta visar sig nu och ett helt år framöver.

Om det tidigare var tämligen svårt att finna lämpliga sätt att ta sig mellan punkterna A och B så blir det nu många gånger omöjligt. Ibland finns inte ens slutmålet B utan vi tvingas yra omkring i trakterna av C eller D efter att ha rest omständligare än vad vi gjort på många år!

Tack för det alla sossevurmare! Ni platsar alla i samma gruvhål som de obegåvade, men ändå röstberättigade, som önskar ”gratis” kollektivtrafik! Att ingenting är gratis har S, SD, MP och V begripit lika lite som de som tror att trafiken blir finemang bara den inte ”kostar” oss resenärer något. Att vi alla skulle få se tusenlappar flyga iväg i skatt är inget som någon i denna bisarra konstellation förstått!

Fortsätt gärna kampanja i Östberga kära sossar men gör det uppriktigt och erkänn att ni bär skulden till trafikhaveriet som alla resenärer får lida av under ett helt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar