15 januari 2016

Kommunal och Wallström ger SD ännu en lugn weekend!

Alla riksdagsledamöter, fritidspolitiker och partisympatisörer med hjärtat extremt långt till höger, hos SD, lutar sig tillbaka i sofforna och njuter av en behaglig fredagskväll. Liksom de njutit samtliga kvällar de senaste månaderna. Opinionssiffrorna visar inga vikande tendenser och ju tystare och lugnare de håller sig desto fler potentiella väljare strömmar till. Det finns ingen som helst anledning för dem att tycka något. De vinner ständigt nya röster genom att låta de andra partierna göra vad de gör.

När en kvällstidning ”avslöjar” något så kan man med all tänkbar säkerhet säga att det kommer att komma mera under de närmaste dagarna. De avslöjar sällan något som inte kan bli än värre för den eller de som står i skottgluggen. Men när skotten faller är de oftast välriktade och upplysande för en ovetande allmänhet!

När dessa rader skrivs har Kommunals ordförande Annelie Nordström inte avgått. Ännu. Tvärtom deklarerar hon att hon minsann tänker sitta kvar. Detta trots att medlemmarna, varav många arbetar inom låglöneyrken inom riktiga ”skitjobb”, flyr fackförbundet i allt större skaror.

Margot Wallström (S), utrikesminister, säger till media på fredagseftermiddagen att hon bums sagt upp kontraktet på den 89 kvadratmeter stora lägenhet som hon betalat 32 spänn i månaden för (om man tar hänsyn till alla de bidrag som hon sopat hem för dubbelt boende. Hur nu någon som tjänar 5 gånger mer än en kommunalare alls kan få bidrag förtäljer inte historien!).

Möjligen kan lägenhetskontraktet som Wallström har vara en praktmuta av modell fackpampars ”smörja kråset på medlemmarnas bekostnad”-typ. Om detta vet vi inte något säkert ännu.

Vad vi alldeles, absolut och bestämt vet är dock att Annelie Nordström redan häromdagen borde ha smitit ut genom köksdörren, strax efter att hon passerat några golvsvabbande medlemmar med 20.000 kronor, eller mindre, i månadslön!

Kanske borde Wallström nyttja samma dörr. Fast det skulle ju inte se så bra ut med limousinen utanför dörren, strax bortom soptunnorna där pärmar från Kommunals kansli sakta brinner, där hyreskontrakt pyr och dit frysande fattiga vallfärdar för att värma sig?

Att SD:are njuter av en lugn fredagskväll är symptom på att Sverige är ett mycket sjukt land. 
Detta faktum är mycket, mycket skrämmande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar