4 oktober 2013

Protestsjung mot Putin på söndag!!!

Att anständighetens gräns sedan länge har passerats av Rysslands styre torde stå klart för de allra flesta!

Nu stoppar landet adoptioner till länder som accepterar samkönade äktenskap och Putins partikamrat Vitalij Milonov kallar homosexuella för ”pervon” för att på en direkt fråga säga att ryska barnhemsbarn har det bättre på sina barnhem än hos kärleksfulla föräldrar!

Räcker det inte nu?

Alla som sett bilder från barnhem i öst vet att isbjörnar i djurparker, som trampar runt i samma spår dagarna i ända, har en paradisisk tillvaro i jämförelse!

Tidningen QX och SR, och förhoppningsvis flera andra, berättar under fredagen om en manifestation på Stockholms Stadion nu på söndag!

Kl 15.00 skall regnbågsflaggorna vaja och bl a den ryska nationalsången ska sjungas så det hörs till mörkerstyret i Moskva!

Ok, jag fixar nog inte texten direkt men finns den människa som inte kan klämma i med melodin ända från fotknölarna? Efter alla sportevenemang där, ibland misstänkt anabolstinna och tränade under misshandelsliknande förhållanden, idrottsmän klivit upp på pallen torde melodin vara välkänd! Jag erkänner, det är tyvärr en vacker och pampig nationalsång!

Men vad hjälper det?

Evenemanget kommer att spelas in och spridas ut över världen inför OS i Sotchi!

Kom igen nu alla Stockholmare!

Kom till stadion på söndag och låt oss alla vända Putins ”ärofyllda” nationalsång emot honom!

3 kommentarer:

 1. Detta är en reaktion bl a. på Emma Green Tregaros agerande....

  När ska folk inse att om man irriterar personer med makt, så slår de tillbaka när de får tillfälle. Vi hjälper varken barnen eller föräldrarna genom att öppet visa vårt ogillande. Och ytterst få pesoner gillar att man talar om för dem vad som är rätt åsikter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å exakt hur tycker du att vi ska protestera mot Putin och hans sjuka inställning? Jobbar du på Rysslands ambassad eller?

   Radera
 2. Jag tror inte att det är rätt sätt att gå. Ingen blir samarbetsvillig av att bli uppläxad. Jag tror att det bästa är att bekräfta (utan att för den delen hålla med) personen som tycker och tänker mindre smidigt enligt majoriteten.

  SvaraRadera