25 november 2014

Om Mello 2015 och en Björkmansk sorti?

Snart kommer högtiden jag längtar efter!

Jodå, julen är kul och första knäckkoket är redan avklarat, stakarna är framplockade och ljuskedjorna på balkongräcket, redan för 14 dagar sedan, fick grannarna att explodera i motattacker så nu lyser kvarteret fint flera dagar före första advent!

Jodå, nyår är festligt och med milsvid utsikt vid midnatt så brukar vi i mitt, ljuskedjeupplysta, kvarter ha en spektakulär stund vid tolv-slaget.

Jodå, trettonhelgen duger den också då tv-pärlorna brukar stå som spön i snöfallet!

Men jag snackar ändå om ”Mello”!

Melodifestivalen som 2015, i alla fall av Christer Björkman, utlovar oss massor av förnyelse och förbättring. Vi snackar om att antalet bidrag dragits ned och att en hel hord med debutanter ska ”förgylla” tillvaron.

Själv börjar jag, trots det tidiga datumet, att famla efter skämskuddarna. Jag måste verkligen se till att dessa är många under dagarna i februari och mars!

Jag har naturligtvis absolut ingen aning men med anledning av att SVT, och Björkman, just presenterat deltagarna i det svenska racet om en plats till Eurovision i Wien, med final lördag den 23 maj (om det svenska bidraget ens tar sig dit?), så känns det nu mer eller mindre bekräftat att vi äntligen kan ta adjö av Björkman efter 2015 års schlager.

Jag hoppas dock att MånsMums-MumsZelmerlöw har en rackar-rysar-dänga och att han äntligen får representera oss i Eurovision! Det vore han värd! Frågan är om någon av hans motståndare ens kommer i närheten av att ha en chans?

Bäst 2015 blir troligen programledarparet Nielsen & Paulsson, långt före de många nykomlingarna på scen och schlager-ödlan Björkman som envetet tycks traska åt håll ingen verkar uppskatta!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar