5 november 2013

Vänsterextrema fortsätter göra självmål!

November och december är månaderna då Aftonbladets redaktion gnuggar händer och förbereder krigsrubriker om hur vidriga extremhögern är och vilka hemskheter de har på agendan. Vi talar om Gustav Adolfs dagen, Karl XII:s dödsdag och den s k Salemmanifestationen.

Månaderna brukar innebära allsköns demonstrationer men oftast är de som utmärker sig, på allra sämsta sätt, motståndarna på den yttersta vänsterkanten.

I år lär inte bli något undantag!

De senaste åren har högerfolket genomfört sina, tillståndsgivna, manifestationer och tal men de har konstant störts av visselpipor, stenkastning, skrik och bråk från motståndare. Motståndare som uppenbarligen inte har förstånd att försöka föra fram sina åsikter på det demokratiska sätt som SD och andra på högerkanten har förstått!

Den senaste tiden har SD-politiker i Västsverige utsatts för hot och skadegörelse, t o m medelst sprängladdningar.

När jag skriver dessa rader så har Jimmie Åkesson just fått en tårta i nylletNytorget på Södermalm i Stockholm.

Nej, jag har fortsatt inte ändrat politisk uppfattning så att jag numera delar någon slags extremhögers partiprogram. Däremot fortsätter jag ivrigt att hävda allas rätt att tycka! Och att få framföra sitt tyckande! Under lugna förhållanden!

Vad vänsterpacket inte begriper är att deras handlande inte leder till något annat än att motståndarlägret får den uppmärksamhet de vill ha medan de själva framstår som terroriserande anarkister!

Återstår att se vad Aftonbladet kommer att skriva de närmaste veckorna!?! Krönikören Anders Lindberg öppnar dock i dag för en något nyanserad bild då han konstaterar att dåden i Västsverige är ett hot mot demokratin! Bra Anders!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar