22 november 2013

SD snor väljare och Löfven har skygglapparna på!

Aftonbladet skriver på fredagen om att SD siktar in sig på kvinnor inom LO-kollektivet som tänkbara väljare till nästa års val. Männen har de redan fångat in!

Därmed har SD begripit, det jag bloggat om vid flera tillfällen, det som inte Löfven & Co tycks ha fattat!

På verkstadsgolv, vårdinrättningar och andra traditionella vänsterfästen hämtade SD hem de röster som behövdes för att ta plats i riksdagen. Bittra sossar kände sig glömda och började virra runt i rasistiskt tänkande medan de drömde om ett bättre eget liv, helst utan att behöva anstränga sig själva alltför mycket!

Löfven fortsätter idogt att nobba fajten mot det parti som troligen står bakom det socialdemokratiska fiaskot! En absolut helt felaktig inställning!

Samtidigt som vi väljare inte får några som helst besked om hur en regering efter en oppositionsseger skulle kunna se ut och vilken politik som skulle kunna drabba riket så flyr medlemmar fack och parti!

2014 års riksdagsval kan komma att resultera i allt annat än det bästa för Sverige; En minoritetsregering ledd av Löfven med SD som influens! Brr!

Tillagt lördag 23 nov: Åkesson omvald som partiledare för SD och han bjuder in Löfven på duell. Något som Löfven fortsätter att vägra! Sossarna fortsätter med strutsmentaliteten och de enda som troligen tjänar på detta är SD!
Löfven säger att han som statsministerkandidat endast är beredd att möta den nuvarande statsministern.
Med den inställningen riskerar sossarnas partiledare att inte ens vara partiledare i slutet av september!

Men det är inte bara Löfven som akut måste vakna! Övriga partiledare för riksdagspartierna måste göra detsamma som Löfven borde göra; Ta fajten mot SD!

2 kommentarer:

 1. Får kväljningar när jag tänker på likheterna mellan SD och dårarna i Ny Demokrati.
  Tyvärr kommer SD att plocka röster från de etablerade partierna (inte bara sossarna, det kan jag lova).
  En av anledningarna till det är att INGEN vågar diskutera invandringen - och bevisligen är det just det ämnet som är den heta potatisen i Sverige just nu.
  Jag ser fram emot en partiledardebatt utan SD, där just den frågan diskuteras öppet och ärligt. Jag är varken rasist eller främlingsfientlig, men tycker att regeringspartierna borde ta sitt ansvar och ta upp frågan till debatt. Tveksamt om de vågar - lättare att sopa ämnet under mattan.
  Synd, eftersom det bevisligen kokar ute i stugorna lite här och där.

  SvaraRadera
 2. Tv har ju plötsligt börjat antyda att det kanske kostar lite pengar med mottagandet. Kanske är det början till en försiktigt mer saklig debatt om de faktiska problemen. (Det är enda sättet att mota SD)

  SvaraRadera