8 november 2013

Om oppositionella dimridåer och väljarförakt!

Sossarnas Stefan Löfven och Carin ”butler-i-t-banan” Jämtin har meddelat att de kan tänka sig att regera med vem som helst förutom Jimmie Åkesson.

Därmed står det klart att potentiella sosseväljare inte kommer att få något som helst besked före valet om vilken politik partiet kan tänka sig att föra.

En röst på sossarna blir helt enkelt ett gigantiskt risktagande som får ett säckköp med en okänd gris att framstå som rena tryggheten!

Med en rödgrön röra som tycker väsensskilt olika i en hel mängd med frågor så är det inte ens klarlagt vad en samlad vänsterblocksseger skulle kunna innebära.

Under förmiddagen har Miljöpartiets språkrör dessutom haft en pressträff. De tycker att vår statsminister är taskig som fortsätter att avkräva Löfven på ett besked om vad en oppositionsseger i valet skulle innebära!
Man kan inte avkräva av en politiskt ledare att säga hur ett kommande valresultat ska se ut. Därför måste man vara öppen för olika alternativ”, sade Gustav Fridolin bl a.

En splittrad opposition blev inte mindre splittrad i dag och väljarkåren borde dra en hel massa, förnuftiga, slutsatser av dagens besked som framstår som allt annat än just besked!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar