7 augusti 2013

Vänstern ledande i extremism!

Ännu en gång står det, mer än önskvärt tydligt och otroligt obegåvat, klart att personer på den yttersta vänsterkanten är beredda att ta till vilka slags illgärningar som helst. Kanske handlar det om ett uppdämt uppmärksamhetsbehov, kanske om obildning i den större skalan, kanske dröms det i de radikala leden om statsbildningar typ Nordkorea, Kuba eller varför inte högaktuella mörkerlandet Ryssland?

I Sörmland håller polisen på att lägga pussel och misstänker nu starkt att en vänsterextrem gruppering ägnat sig åt att misshandla, telefonhota och vandalisera!

Dåden sägs vara riktade mot personer med högerextrema åsikter.

I samband med de s k 30 november-demonstrationerna, till minne av Karl XII: s död, brukar det heta från vänsterhåll, och Aftonbladet, att rasismen måste bekämpas.

De senaste två åren har högerfalangen demonstrerat men inte gjort mycket väsen av sig. All tänkbar uppståndelse har uppstått därför att vänsterns extremer har motdemonstrerat, ofta utan tillstånd samt gjort sitt bästa för att överrösta de fåtal högertalare som velat tycka till.

Jag delar inte uppfattning med någon av ytterligheterna. Jag inser dock mer och mer att extremvänsterns sätt att uttrycka sina åsikter för tankarna till ett samhälle långt mer ytterligt och oönskat extremt än vad någonsin någon motståndare skulle kunna mardrömma om!

Rasism är av ondo! Vänstervåld är minst lika illa och borde bekämpas lika hårt. Såväl av radikala feminister som Aftonbladets ledarskribenter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar