14 augusti 2013

Om katter, Egypten och "goda" män!

Sverige är ett konstigt land, bebott av ännu märkligare individer och med medierepresentanter som är konstigast av alla!

Egypten är så nära ett inbördeskrig som tänkas kan. Landet står i lågor.

I svensk media upptar Egypten ungefär lika stort utrymme som Raleigh! Ja, katten ni vet! Han som rymde på Landvetter och har sökts med ljus och lykta.

När jag skriver dessa rader har Raleigh hittats och GP toppar sin sajt med denna (ojämförbart?) största av nyheter!???!

Den stackars 72-årige autistiske man som hållits inspärrad i ett fönsterlöst rum på ett tattarvårdhem i Aleris regi får ungefär lika mycket mediautrymme som Raleigh!?!

Eller rättare sagt; En s k ”god man” får samma utrymme som katten och förklarar för SVT att han lätt skulle kunna vara god man för minst 100 klienter jämfört med dagens 60!

Om han inte förstår bättre så måste han genast förlora alla sina uppdrag. Han är inte ”god”! Han är något helt annat!

72-åringen har förtjänat den absolut bästa vården som tänkas kan under den tid han har kvar! Låt det kosta och låt honom, även om han kanske inte själv förstår det hela fullt ut, få leva ett återstående liv i sus och dus. Gärna på Aleris bekostnad!

Till sist; Låt oss aldrig mer förfasas över en bortsprungen katt (-jävel)! Det finns så otroligt mycket annat här i världen som förtjänar att antingen uppmärksammas eller hängas ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar