13 augusti 2013

Stoltenberg köpte väljare i taxi!

Redigerat 14 aug:

När Norges statsminister i ett, vad som verkade ärligt, försök ville komma väljarna nära valde han att Wallraffa som taxichaffis.
Det hela slogs upp stort i media runt jorden.

När en valförlust väntar runt hörnet är alla goda råd dyra!

Nu visar det sig att taxi-flörten kan vara spiken i den norska socialdemokratins kista för den här gången.

BBC berättar att Stoltenbergs parti nu erkänner att 14 av de filmade taxipassagerarna fått betalt för att ta plats bakom statsministern.
500 norska kronor lär ersättningen ha varit.

Svensk media rapporterade ymnigt om nyheten med Stoltenberg som taxichaffis. När det nu visar sig vara en gigantisk reklamkupp är återhållsamheten hos media i vårt land extremt, och ytterst ohälsosamt, begränsad!?!

Metro och Expressen har publicerat men våra stora morgontidningar har avstått liksom bl a public service? Varför? För mig är det ännu ett bevis på att vi mediekonsumenter måste vara än mer ifrågasättande och inte köpa det vi matas med okritiskt!

I dag, onsdag, spinner t o m Aftonbladet vidare på hypen med Stoltenberg. I en ledare, signerad Daniel Swedin. Swedin nämner inte med ett ord att den norske statsministerns extraknäck var en bluff! Varför ska någon, någonsin mer, lyssna på vad Aftonbladet har att tillföra i en debatt? 

Stoltenberg och hans socialdemokrater kommer att gå till historien som de som, i desperationens stund, valde att ge röstköparna ett ansikte!

Hoppas att det norska folket genomskådat klart och röstar bort bluffmakarna från makten den 9 september!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar