21 oktober 2016

Vallonerna vill lära oss demokrati. Patetiskt!

Frihandelsavtalet mellan EU och Kanada tycks gå om intet!

Anledningen är att regionen Vallonien i Belgien röstat emot det förslag som 38 parlament runt om i Europa hade varit tvungna att rösta ja till.

Hör på SR Ekot att talmannen i Vallonien, den södra, Frankrikegränsande, regionen, André Antoine att han säger sig vilja lära Europa demokrati!?!

Detta sagt av en förespråkare för en av de mest eländiga, av alla eländiga, regioner i Europa.

Staden Charleroi, som ligger i Vallonien, är den absolut mest eländiga, skitiga, kriminella, nedknarkade och läskiga stad jag hittills besökt i mitt liv.

Invånarna i Vallonien, franskspråkiga utan någon som helst lust att snacka något annat språk, mest beroende på att de troligen aldrig haft lust att lära sig eller skolkat sig igenom skoltiden, trivs uppenbarligen med sina miserabla liv.

Med drömmar om att gå i pension i 50-årsåldern, helst inte behöva arbeta alls och, som sagt, inte vilja lära sig, är vallonerna ett släkte som jag en gång trodde mig härstamma från men lyckligtvis var detta en missuppfattning.

Befolkningen i Vallonien förlitar sig på EU-bidrag, till allt, medan deras regionala grannar i norra Belgien, de boende i Flandern, tycks ivrigt framåtskridande, språkintresserade och villiga att göra en insats för att Belgien ska bli ett bättre land!

André Antoine, överviktigt välmående och troligen svårt korrumperad, vill lära Europa demokrati!

Jo, jag tackar! Eller också absolut inte!

Ingen vill ha det som Antoines befolkning har det! Att stoppa ett frihandelsavtal, till gagn för alla, är något av det som hamnar högt upp på årets topplista över inskränkta, ogenomtänkta och korrupta politiska beslut!

Införliva Vallonien med Frankrike och låt grodorna försöka frodas tillsammans i sin märkliga protektionism!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar