18 juni 2014

Om brist på likkistor i en socialiststat!

I ett av världens mest kriminellt belastade länder, Venezuela, råder, under president Maduro:s socialistdiktatur, inte bara brist på basvaror som t ex toalettpapper.

I dag rapporterar TT att det nu råder akut brist på nattvardsvin och ….likkistor!

Begravningsentreprenörer rekommenderar kremering av de döda, utan kista, så att de få antal kistor som finns kan återanvändas.

Maduro själv fortsätter ivrigt att hävda att landets situation är en konsekvens av ”ekonomisk krigföring” från en opposition vars ledare han nu gör allt i sin makt för att spärra in bakom lås och bom.

Tillverkningen av likkistor lider brist på tillverkningsmaterial och den stora efterfrågan beror bl a på att våldsbrotten ifjol krävde mer än 11 000 människors liv.

Samtidigt meddelar det amerikanska flygbolaget American Airlines att de drar ned sina flygningar till Venezuela till ett minimum. American följer därmed ett stort antal andra flygbolags beslut som fattats efter att Maduro:s styre gjort det i stort sett omöjligt för flygbolagen att tillgodoräkna sig biljettintäkter för reseköp gjorda i Venezuela.

Förhoppningsvis kremeras snart nog Maduros socialistregim! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar