4 juni 2014

Brottssyndikatet "Den katolska kyrkan"

Jag har tidigare här på min blogg skrivit om de s k Magdalenahemmen på Irland, barnhem som försvann så sent som 1996.

Där bodde och verkade änglamakerskor, aka nunnor, som i den katolska kyrkans namn misstänks ha tagit livet av, sålt, misshandlat och endast Gud-vet-allt småbarn från spädbarnsstadiet upp till tioårsåldern.

I dag kommer nya bekräftelser på att det på Irland har förekommit fasor i religionens namn som borde rendera de skyldiga en ofattbart varm tillvaro den dag de lämnar jordelivet!

Runt 800 barnlik har påträffats i en septiktank vid ett tidigare barnhem som drevs av den katolska kyrkan på ”den gröna ön.”

Påven lär ha ett omfattande arbete framför sig innan han lyckats samla alla de missanpassade fåren i sin egen hjord! För jag vägrar att tro att den katolska kyrkan av idag är beundransvärd i den omfattning den stundtals vill låta påskina.

Med präster som regelmässigt begått sexövergrepp, nunnor som tagit livet av små barn, en inkvisition som tog död på folk i parti och minut, förnekelse av kärleken mellan två personer av samma kön, prästfruar som skriker efter ett upphävande av celibatet för sina män (som om de båda inblandade inte visste förutsättningarna innan de började umgås?) och ekonomiska affärer i den högre kriminella skolan borde det vara bråda dagar i Vatikanstaten!

För den som ännu inte sett filmen ”Philomena”, som hade premiär ifjol, med Dame Judith Olivia, mer känd som Judy Dench, kan jag bara säga: Se den snarast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar