11 februari 2017

Svensk sexturism äcklar!

I singelstaden nummer ett, Stockholm, tror jag att många går och drömmer om den stora och livslånga kärleken. Eller möjligtvis har förlikat sig med tanken att själv är gott nog.

Det är inte lätt att finna personen som gör att man, ibland för andra eller tredje gången, får uppleva den där härligt pirrande magkänslan som en nyförälskelse faktiskt medför. Känslan som gör att du varken sover, äter eller uppträder på ett hyfsat normalt sätt.

Sedan finns det de som gör något åt saken och nu ska denne bloggare bege sig ut på vatten som är avgrundsdjupt men lik förbaskat anser jag att jag bottnar i mitt tyckande!

Jag läser Expressens artikel om Maire, nu 71 år gammal, som 2014 reste till Gambia på semester och då, som hastigast, träffade Lamin Sanneh.

I dag är Lamin 34 år fyllda och Maire har just återvänt hem efter en semester då hon passat på att gifta sig med Lamin.

Hon hade inte tillbringat någon natt med honom, beroende på hans (påstådda?) religiositet, men efter bröllopet bar det sta.

Maire kommenterar bröllopet med: ”Livet är kort och jag vill ha roligt!”

Frågan jag ställer mig är vad Lamin har för önskemål om resten av sitt liv?

Kanske, antagligen troligen, ser han fram emot att efter några år i Sverige få ett ”PUT”, permanent uppehållstillstånd, för att därefter packa och dra från ”frugan”, aka tanten, och skaffa sig ett fint liv med barn etc. Om detta vet jag intet men skulle gärna vilja veta hur Maire, som hade med sig två insulinsprutor till bröllopet och annars knaprar sex olika mediciner dagligen, egentligen tänker?

På det t-banetåg jag oftast reser med på väg till jobbet ser jag oftast det äkta paret thailändsk tjej och svensk, betydligt äldre, man. Han är så kär och anser sig säkert vara en riktig Alfahane. Hon är så uppriktigt ointresserad så att alla perrongklockor stannar på stationerna vi passerar. Hon tittar ständigt ned i sin mobiltelefon och när han vill kolla avfärdar hon honom med ett ”låt bli.” Kanske längtar även hon efter sitt PUT och att då kunna återförenas med någon som hon djupt i sitt hjärta drömmer om?

Det är bra att Expressen skriver om Maire från Gamleby, som hoppas att lyckas spara tillräckligt med pengar till en ny tripp till Gambia kommande vinter så att hon får fira bröllopsdag med ”sin” Lamin.

Jag hoppas att Lamin, thailändskan på t-banan och alla andra som utnyttjas av svenska sexturister innan ännu ett år har gått har insett att drömmen om ett PUT i Sverige inte nödvändigtvis behöver gå via någon som kunde vara, nästintill, mormor eller farfar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar