21 februari 2017

Sarah Dawn Finer gör ett praktfullt felval!

Till folkkära, omtyckta och idolstatusupphöjda Sarah Dawn Finer:

I dag har du nog ändå skitit i det blå skåpet!

Det har meddelats att du ska ta över stafettpinnen efter Kalle Moréus och till kommande säsong programleda SVT:s ”Så ska det låta.”

Till och med Anders Björkman i Expressen, han som aldrig givit fem getingar till något som helst genom åren, joddlar lyriskt även om han tycker att petningen av Moréus är litet småtaskig.

Själv är jag så sjukt och obegripligt oförstående över att någon enda människa alls fortsatt tittar på ”Så ska det låta”, programmet som redan för fem säsonger sedan borde ha fått somna in för att möjligtvis återuppväckas från de döda om sisådär 20 år bara för att folk skulle få göra en resa ”down the memory lane” liksom.

Jag tror verkligen inte Sarah att även om du gör om programmet in i minsta detalj så kommer det inte betyda något för den utmattningseffekt som tröttat ut en majoritet av tittare så pass att SVT för ett par år sedan flyttade programmet till söndagskvällar.

Samtidigt undrar jag fortfarande, jag har bloggat om det statiska nöjesutbudet i SVT tidigare, vad det är för människor som fortsatt trallar med? Om dessa borde Trump twittra oroligt, om han nu måste ge sig på Sverige, det skulle i alla fall vara närmare sanningen än allt det dravel han producerat under de senaste dagarna!

Sarah! Du är en gudabenådad sångerska och borde ha många finfina år som artist framför dig. Det val du nu gör kommer inte att framstå som ett av dina mest framgångsrika den dag en runa ska skrivas!

Det är mer än synd på så rara ärtor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar