Japp! Jag erkänner rakt av!
Jag är en sockerknarkare!
Därför blir jag helt överlycklig av beskedet om att Dunkin Donuts står i begrepp att öppna ”restauranger” i
Sverige!
Att kalla det för restaurang eller snabbmatskedja är en
smula övermaga!
Det handlar om drive-in hak som serverar fika med
tillbehör. Tillbehör som är så sockerstinna, men ack så goda om de är
nyfriterade, att även en obegåvad dietist eller likaledes vanlig människa
riskerar en sockerchock, kolesterolkollaps, åderförkalkning eller en total
hjärtinfarkt!
Men vad spelar det för roll?
Själv gillar jag min donut bäst om den bara är
sockerglaserat ”vanlig” men varianterna finns i en mångfald som saknar bortre
gräns! Kanel är inte så dumt det heller…
De flesta som någon gång varit i USA har med största
säkerhet någon gång inmundigat en nygjord donut från företaget i fråga.
Snart får alla ni andra även chansen!
Grattis! Eller nåt… !?!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar