28 maj 2014

Om cyklister som hatar trafikregler!

Krister Isaksson, ”cykelexpert” och redaktör på Cykeltidningen ”Bicycling”, skriver i dag, på Expressens debattsida, ”Sidan 4”, ett rungande inlägg mot att Rikspolisstyrelsens satsning mot cyklister "saknar såväl stöd i trafiksäkerhetsforskning som samhällsekonomiska proportioner."

Sorry Krister; Men har du någonsin promenerat utmed Skeppsbron i Stockholm en vardagsmorgon mellan kl 7 och 8? Nej, det kan du inte ha gjort!

För mig, och massor med andra, som väljer att ta en promenad någon halvtimme eller så i stället för att stanna ombord på t-banan så är det en livsfara att motionera!

Varken du eller dina medbrottslingar har någon som helst respekt för trafikregler! Ni respekterar inte en enda skyldighet som ni är skyldiga att följa. Å hur snyggt är det med en människa i spandexbyxor å solglasögon som hysto-trampar utan att ta hänsyn till det som sker runt omkring? Nä, just det!

Jag gillar att promenera! Du är en besatt cyklist Krister!

Vi båda är skyldiga att följa trafikregler!

Jag påstår att jag, som gångtrafikant, försöker det bästa jag kan för att följa dem! Medan du och dina kumpaner gör allt som står i er makt att bryta mot så många som möjligt!

Kanske spandexbyxorna har strypt blodtillförseln till ert förnuft?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar