21 mars 2014

Om MH370 och ett tappat spår

Mysteriet med Malaysia Airlines MH370 fortsätter att vara ett mysterium!

Den andra dagens spaningar mitt ute i ingenstans, 4 timmars flygresa från Australiens västkust, gav heller inte den något svar på frågan om vad som hänt med det försvunna flygplanet

Visserligen är området som nu genomsöks gigantiskt men trots flera flygspaningar och trots hjälp av ett gigantiskt, norskt, lastfartyg så har inga spår hittats när spaningarna avbröts för några timmar sedan p g a mörkrets inbrott!

Bland teorierna, som ibland är väl fantasifulla, tvingades CNN i dag att dementera att det försvunna planet skulle ha ”sugits upp i ett svart hål!”

Själv undrar jag varför inte tipset från Maldiverna har ägnats större intresse?

Det var i tisdags som den lokala tidningen Haveeru kunde rapportera att folket på den avlägset belägna atollen Kuda Huvadhoo sett, och hört, ett lågt flygande större flygplan med röd rand samt blå detaljer på flygplanskroppen. Detta över en ö där det vid denna tidpunkt inte skulle förekomma flygtrafik i allmänhet och inte på låg höjd i synnerhet!

Om vi förutsätter att befolkningen på Kuda Huvadhoo, och tidningen Haveerus journalister, inte är en samling mytomaner, och det förutsätter jag, så anser jag det vara ganska remarkabelt att det sedan i början av veckan inte sagts ett knyst om Maldiverna i spaningarna efter flyget!

Alltmer börjar jag sälla mig till skaran människor, bland dessa horder av anhöriga till människorna ombord på MH370, som starkt misstänker att det finns massor av kunskap hos ett fåtal om vad som egentligen hänt!

Upp med alla korten på bordet nu alla ni, statsmän, underrättelsetjänster, militärledningar, och andra, som vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar