15 mars 2014

MH370; Någon vet sanningen!

För en vecka sedan ställde jag, och många andra frågan: Hur är det möjligt att ett flygplan bara försvinner?

Malaysia Airlines flight MH370 fortsätter att skapa konspirationsteorier i en aldrig sinande takt.

Teorierna tycks nu vara lika många som teoretikerna.

BBC rapporterar att planet kan befinna sig i Kirgizistan. Andra påstår att vraket ligger på botten av Indiska Oceanen. Några, i dag t o m Malaysias premiärminister Najib Razak, säger sig veta att planet blivit kapat. Kursen har ändrats allt mellan noll och ett otal gånger. Flyghöjden likaså.

Planets kapten lär ha haft en egen flygsimulator i sin bostad. Är det bara stört eller ett led ledande fram till ett störtsjukt sätt att ta sig själv av daga?

På lördagen anklagar USA Malaysia för att vägra dela med sig av all den information som de antas sitta på. Malaysia förnekar att så skulle vara fallet.

Någonstans lär det ligga en otroligt stor hund begraven!

Själv tänker jag; Är det inte alldeles otroligt märkligt att inget av allt (jävla) rymdskrot som cirklar runt planeten har kunnat hitta flyg, nedslagsplats, ev parkering?

Flygplanet var inte precis ett Stealth-plan, en sådan där osymmetrisk konstruktion som inte syns av radarstationer.

Hur är det möjligt att ett flygande objekt kan flyga timtals genom natten utan att någon reagerar? Vem upptäcker en fientlig nattlig attack om ett stort (jävla) flygplan inte upptäcks?

Om flygplanet inte ligger på havsbotten är det då inte oacceptabelt konstigt att ingen av världsrymdens satelliter nu upptäckt det?

Jag antar att soppan med MH370 innehåller detaljer som någon/några statsledare inte är intresserade av att bringa fram i ljuset. Ett ljus som förr eller senare ändå kommer att komma och som då lär resultera i ett antal fallna huvuden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar