1 december 2015

Mariefredsmodellen en praktbluff!

Expressen kör just nu en följetong om romernas situation och i gripande reportage får vi följa wallraffande reportern Magda Gad:s vistelse i Livezilor, en zombiernas utpost i det allra, allra fattigaste hörnet av det som kallas EU.

Men vi får också en inblick i situationen för romerna i Mariefred.

Anna Löfving, ägarinna till Mariefreds tidning ”Måsen”, har under lång tid figurerat i rena Hallelujah-reportage som den som, minsann, lyckats skapa arbetstillfällen med välbetalda arbeten för de tiggare som uppsöker den sörmländska idyllen.

I dag rämnar så äntligen fasaden på Löfvings svartbygge!

De välbetalda arbeten som Löfving höjts till skyarna för visar sig vara slavarbeten utan skyddsnät.

T ex har Löfving själv låtit en rom utan körkort frakta ut hennes ”Måsen” i bilen som tillhör Löfving själv. Anna meddelar dock i en kommentar att det var en person ”från Afrika” som körde och inte den rom som själv påstår sig ha framfört fordonet!

I Pingstkyrkan i Mariefred har romer fått laga mat, på turiststråket har de fått sälja produkter från det som påstås vara Tanzania osv osv. Allt utan att få den ersättning som ”sekten” utlovat.

Jag har i många blogginlägg hävdat att Mariefred till ca 50 % består av leende sektmedlemmar, tänk filmen ”The Stepford wives”.

Jag har inte ändrat uppfattning! (Stackars alla andra invånare som bor i det vackraste av samhällen!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar