30 december 2015

Brackan Perelli tröttsam egocentriker!

Charlotte Perelli tycks ha Expressen och (andra) skvallertidningar i sitt absoluta våld. Det är nästan så att jag misstänker att hon har sådana våldsamt kraftiga hållhakar på publikationerna så att dessa inte kan göra annat än att lalla med i allsköns trams!
Så fort Perelli instagrammar tycks världen stanna, åtminstone den värld som Perelli erkänner sig tillhöra. 

Det lär nog inte dröja länge innan vi får veta ännu mer detaljer än vad någon av oss någonsin önskat!

I går skrev Expressen om att Charlotte var så oändligt tacksam över de fina julklappar hon fått av sin make. En väska och en plånbok från Valentino och värdet, 15 papp, angavs tydligt.

Tidigare har vi fått veta allt om sagobröllop och bröllopsresa till exotiska öar långt borta.

I dag gör Expressen en större notis om att familjen Perelli/Jensen sitter fast i en snöstorm i Chicago och därmed inte lyckas ta sig till de efterlängtade semesterveckorna i Florida. 

Stackars människor som tvingas utsätta sig för sådant som alla andra blir utsatta för.

Uppenbarligen har Perelli en publik på sociala medier (och i skvallerpressen) men frågan som ändå måste ställas är: Vem i hela fridens namn bryr sig?

Det hela är så utstuderat brackigt!

Jättekul för dig ”Lotta” att du tycks vara så himla framgångsrik och har lyckats hitta en tät gosse som inte heller han lyckas övertyga då han, redan 2012, skrev en längre självpresentation i Damernas värld där han framhärdade i att han är en alldeles ”vanlig” man och att hans familj är likaledes alldagliga.

Nej, jag är inte särskilt avundsjuk på Perelli och hennes liv. Att vara tvungen att hänga ut sin egen tillvaro på det sätt som hon gör är, i alla fall för mig, ett tydligt tecken på desperation och en medvetenhet om att det kommer en dag då det inte längre går att leva på framgångar anno dazumal!

Nog måste kändisjournalistiken ha mer intressanta personligheter att lyfta fram än brackan Perelli?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar