12 juli 2015

Ryssar hjärntvättas till homofober!

SR Ekot:s Sten Sjöström rapporterar, från Moskva, att en ryss av fem anser att homosexuella bör isoleras och att 80 % av ryssarna anser att samkönade äktenskap inte bör tillåtas.

41 % av befolkningen anser att myndigheterna bör ta i med ”hårdhandskarna” mot homosexuella så att ”problemet försvinner.”

Som tur är avslutar Sjöström sitt inslag med att konstatera att det fortsatt ändå är ”aningen flera” som anser att staten inte ska lägga sig i människors sexuella preferenser utan tvärtemot anser att homosexuellas rättigheter ska garanteras (hur många procent detta blir totalt sett är dock en smula oklart)!

Vilken tur!

Själv hoppas jag att de ”aningen flera” orkar stå upp mot sin regim, förhoppningsvis se till att den byts ut och fortsätta sprida budskapet att kärleken är blind och allas rättighet! Vi rår inte för vem vi blir förälskade i även om Vladimir Putin & Co tycks tro detta och därmed har lyckats hjärntvätta en stor del av sin befolkning.

Att jag helt sedvanligt kommer att få många besökare från Ryssland för just detta blogginlägg tar jag med ett leende eftersom de allra flesta är Putins nättroll i St Petersburg som i tvåsiffriga antal brukar försöka få mig att publicera ”halleluja-Putin-kommentarer”, på ryska, närhelst jag skriver HBTQ-vänliga inlägg.

Ryssland är ett mycket sjukt land! Det hjälper inte ett enda dugg att landet nu öppnar sin första turistbyrå utanför det egna landets gränser. Att slå upp portarna i Helsingfors kommer inte att hjälpa! Vi är alltför många som aldrig kommer att sätta vår fot, eller ens tillåtas göra detta, i Ryssland så länge landet fortsätter att vara människofientligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar