26 september 2014

Sverige! Vart är du på väg?

”Det handlar om att få substantiella förändringar till stånd.”

Sagt av Jonas Sjöstedt som en förklaring till att han nu är redo att bortse från det tuffaste av krav! Det krav som han drev som sin huvudtes under valrörelsen och som handlade om vinster i välfärden.

Från Västsverige rapporteras om alltfler misstänkta valfusk. Personkryssen verkar ha en tendens att överstiga antalet avgivna röster!?!

DN citerar Anders Sundell, doktorand vid Göteborgs universitet, som konstaterar att SD:s väljare har valt som de gjort för att de tycker att rikets invandringspolitik är åt helvete! 
Underförstått; Väljarna har inte en susning om vad partiet tycker i andra frågor utan är bara en samling brunklädda människor!

Håller Sverige på att bli ett sunkigt land fullt med obegåvade människor som ägnar dagarna åt att endast titta på ”roliga” och korta Youtube-klipp och som samtidigt skiter i hur deras egen, och deras barns, framtid ska kunna te sig?

Smolket i den alls icke så glada bägaren förtas i dag av ett parti som jag inte delar uppfattning med i alls många frågor.

Miljöpartiet nominerar Esabelle Dingizian, född i Irak, till talman! Bravo!

Tänk om sossarna också kunde nominera en talman med annan kulturell bakgrund. Så utomordentligt besvärande det skulle bli för SD vars partiledare anser sig stå för det allra mest svenska av allt svenskt!

Det är allt tur att vi är 87 % av väljarna som är mer empatiskt lagda än de som bara värnar det de tror är bäst för dem själva!

Som borgerlig väljare, därmed numera i opposition, gäller det att ta till vara på de pyttesmå glädjeämnen som finns dagar som dessa. Till de hör MP:s val av talmanskandidat, Sjöstedts svävande på sina egna åsikter som kommer att leda honom och hans parti i fördärv, bekräftelsen på att SD har väljare som är puckon och Löfvens alltmer svettiga uppsyn inför regeringsbildningen!

2 kommentarer:

 1. Du gör upp egna teorier om SD:s väljare för att du är arg och bitter över att 13 % röstade på konservativt och nationalistiskt parti. Det är patetiskt. Jag är en av väljarna som röstade på SD. Jag röstade inte på dom för att jag enbart gillar deras invandringspolitik, jag röstade på partiet för att jag delar deras socialkonservativa och nationalistiska åsikter.

  Det är så svårt för dig att förstå att det finns människor som inte delar dina ultra liberala idéer, svårt för dig att förstå hur människor kan vara nationalister och/eller konservativa. Du vägrar erkänna att människor kan hysa sådana ''omänskliga'' åsikter. Men men, fortsätt du att leva i din PK-bubbla som är fylld av förnekelser och intoleranta åsikter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi? Intolerant? Oaaahhhhahahahaha!

   Radera