12 september 2014

Om att välja, ändra sig och att älska sitt land!

Hade jag haft en halv miljon över under ett år hade jag använt den till att resa, upptäcka världen, ta del av andra kulturer och försökt förstå dessa.

Detta sagt som en kommentar till nyheten att Jimmie Åkesson (SD) lirat bort samma summa på spelsajter.

Ännu finns chansen för de som förtidsröstat och finner att de gjort ett felval att ändra sig! 

Det är bara att gå till vallokalen på söndag och ändra ett idiotiskt infall!

Sverige, vi alla, är värda det bästa av det bästa för de kommande åren.

Fortsatt framstår söndagskvällen som alldeles för osäker för att det ska vara nyttigt för vårt land!

Själv orkar jag knappt tänka tanken på ett Stockholm utan förbifarter, ett land utan tillräcklig energiförsörjning, ett land där arbetslösa göms undan i ”arbetsmarknadsåtgärder” eller ett land där vi, alla röstberättigade, förutom att belastas högre när det gäller skatter, även ska intvingas i en fålla där våra egna fria val ska begränsas vare sig det handlar om hur de egna barnen ska tas omhand, möjligheterna till skolval eller vilken vårdcentral vi vill frekventera nu eller på ålderns höst! Därutöver vore det bra om män inte straffbeskattas bara för att de är män!

Sverige är värt bättre än det kaos som hotar efter söndagen!

1 kommentar:

  1. Ah. Du läste nyheten såsom den nog var avsedd att läsas. Då den släpptes i perfekt tid rent strategiskt. Åkesson har alltså spelat bort en halv miljon. Vilket ansvarslöst miffo!

    I själva verket var det ju inte alls så. Åkesson har spelat för en sammanlagd omsättning på en halv miljon. Alltså som en sammanlagd insats. Inom denna finns flera mindre förluster och en något större vinst. (Den totala förlusten, alltså vad han spelat bort, har inte redovisats.) Det är själva spelandet som skall ge intryck av en omdömeslös slarver. Detta vore inte speciellt viktigt ifall det inte tycktes ingå i en kampanj. En propagandistisk attack från etablerad media mot SD och Åkesson. Framförallt är det förmodligen de väldigt höga förtroendesiffrorna för Åkesson som man vill skjuta sönder.

    Alltid synd när det blir missuppfattningar och dessa känns avsiktligt planterade. När de också tillhör maktapparaten. De som orkar tänka lite längre får då vatten på sin kvarn. Och en slags stabil kritik av SD urholkas.

    SvaraRadera