9 september 2014

Cirkusmanegen ska fyllas på söndag!

Den närmar sig nu alltmer! Valdagen!

Ju närmare vi kommer framstår det alltmer som om vi står i begrepp att välja besättning till en 4 år lång cirkusföreställning. Eller boende till en institution med låsta dörrar.

Vi har moderatpolitikerna som står och svamlar rasistiskt i en valstuga.

Vi har KD-kvinnan som gick till val genom att vurma för äldre men som snodde portmonnän för en tant.

Vi har extremfeminister som, förutom att vilja sätta en straffavgift på män och att inte ha en finansiell plan, begår misstänkt brott mot yttrandefriheten genom att tagga andras valaffischer med rosa glasögon.

Vi har utstuderat fjantiga vänsterpartister som lägger ut annonser på Blocket och säljer ut det de kallar fel.

Vi har folkpartisten som dömts för barnpornografibrott.

Vi har miljöpartister som vill att hela världen ska cykla och att vår exportindustri ska dö av energibrist.

Vi har centerpartisten som lagt upp ett klipp på en ku-klux-klan-ledare och tycker att denne är toppen!

Vi har alltför länge sossestyrda Göteborg där klyftorna mellan fattig och rik bara ökat under den röda fanan och vars partisekreterare Carin ”butler-i-t-bananJämtin i dag säger till SvD att ”vi kan samarbeta med alla möjliga.” Sagt av en representant för ett parti som inte kunnat samarbeta internt alls, tänk partiledarbyten, och vars nuvarande partiledare står visionslös i valrörelsens sista suckar förutom att han tjatar fram z-ordet flera gånger i rad för att sedan be om ursäkt!

Naturligtvis har vi också SD, partiet som i parti (!) och minut utesluter folk eller tvingar dem att avgå för att de säger vad de tycker, och som tyvärr kommer att få en massa procent på söndag!

Om inte….

Du vet väl att du som redan förtidsröstat kan ändra dina röster i vallokalen på söndag! NU är det hög tid för de som inte pluggat på inför valet att göra detta och vid behov ändra förtidsröster.

Möjligen är ovanstående upprabbling bara en spegelbild av hur okunniga, obegåvade och fullständigt omöjliga att dra lärdom av tidigare smällar i livet det svenska folket är. Hur som helst gör det mig en smula mörkrädd!

Bäva månde lilla Sverige på måndag morgon!

2 kommentarer:

  1. Reaktionerna känns överdrivna. Det var häftmassa och de satt uppe mindre än ett dygn. Jag tycker att det är ett kreativt sätt att påminna om åtaganden och om en debatt som är viktig i samhället. Sen kanske det inte var det bästa valet att påverka de andra partiernas valaffischer, det kan ganska självklart leda till debatt och kritik.
    Vad tänker du rösta på? Jag har gjort en omröstning på plusett: http://www.plusett.nu/omrostning-4538/vad-tanker-du-rosta-i-valet

    SvaraRadera
  2. Oärliga människor finns i alla partier !

    SvaraRadera