17 november 2015

Venezuela anklagar USA för kidnappning av knarksmugglare!

Den socialistiska katastrofen i Venezuela gör sig hörd i dagar av annat slags, mycket värre förvisso, terror mot oskyldiga.

Snart är det val i landet och förutom att fängsla oppositionspolitiker, se till att landet alltjämt står på ruinens brant samt att det knappt går att hitta basvaror som t ex toalettpapper i butikerna så jabbar Nicolás Maduro, president, och hans styre mot allt och alla som kan tänkas tycka att ett annat styre vore en välgärning för venezuelanerna.

I förra veckan greps två venezuelanska medborgare på Haiti, misstänkta för narkotikasmuggling. Det visade sig senare att de två, numera förda till USA, visade sig vara två syskonbarn till president Maduros:s hustru, landets first lady, Cilia Flores.

De båda gossarna, Efrain Campos och Francisco Flores, lär ha viftat med diplomatpass utan att ha diplomatisk status.

Kokainet de försökte smuggla torde vara ett regimstött försök att ekonomiskt sponsra familjen och kanske bjuda på förbättrade möjligheter för Maduro att klänga sig kvar vid den maktposition som han inte visat sig vara varken mogen för eller intelligent nog att på demokratiska vägar förvalta.

I dag meddelar regeringen i Caracas att de båda gossarna, tillika knarksmugglarna, ”kidnappats” av U.S.A.

Kidnappningen ska enligt parlamentets talman i Caracas, Diosdado Cabello, ha skett enkom för att rasera den ”bolivarianska revolutionen.”

Den 6 december är det dags för folket att välja om de väljer att tro på ett fortsatt socialistiskt styrelseskick eller om de helt enkelt har fått nog?

Frågan som är mer än relevant just nu är: Kommer väljarna ha något alternativ att rösta på eller sitter hela oppositionen bakom lås och bom då valdagen kommer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar