14 november 2015

Åsa Romson skadar Sverige - om och om igen!

Europa drar efter andan efter att vi upplevt det värsta terrordådet sedan 2004 då Madrid drabbades.

Påven säger att det är det tredje världskriget som är här och en dag som denna är det skrämmande lätt att undra om han ändå inte har rätt?

Muslimska företrädare förfasas i samma omfattning och säger att deras profet, och islam, står mycket långt från de fasansfulla handlingar som utfördes under fredagskvällen.

Vår egen vice statsminister, Åsa Romson (MP), twittrade på fredagsnatten om sin egen oro inför ett kommande klimatmöte.

Hon blev raskt tagen i de miljöpartistiska öronen av statsminister Stefan Löfven (S), tog bort sin tweet och bad under lördagen om ursäkt. Men skadan är ju ändå skedd!

Romson, sedan tidigare känd för att elda med fulbränsle och strunta i att betala skatt för detta, måla sin båt med förbjuden bottenfärg och för att flyga regelbundet från Bromma, flygplatsen hon påstår sig vilja lägga ned, begår samma typ av misstag om och om igen. 

Naiviteten, okunskapen, ja den rena dåraktigheten efter den andra sker och varje gång ber hon om förlåtelse men tycks aldrig någonsin lära sig den berömda läxan. Det är inte bara ofattbart utan också oacceptabelt.

Även en alliansväljare, t ex denne bloggare, förväntar sig att statsråd i Sveriges regering uppträder statsmannamässigt och med stort ansvar. Är man som Romson vice statsminister är också ansvaret större än vad det är för de flesta andra statsråd.

Det är mer än hög tid att Stefan Löfven säger bye-bye till miljöpartiet.

Inte minst handlar detta om att Romson måste förhindras från att begå ännu flera misstag, som riskerar att irreparabelt skada vårt land!

Romson må vara miljöpartist men är ändå ett miljöfarligt inslag i den svenska myllan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar