11 december 2014

Om sossarnas ostrukturerade svammel!

Stefan Löfven ”lutar ännu mest åt MP”, skriver TT på torsdagen. ”Vi sitter i regeringen tillsammans och jag har inget besked om att vi tänker bryta det”, säger Löfven vidare. Vad det är han inte tänker bryta, regeringsmakten, samarbetet med Miljöpartiet eller helt enkelt ihop är inte klarlagt!

Samtidigt meddelas att han och hans parti går till val helt självständigt.

LO:s ordförande, Karl-Petter Thorwaldsson, vädrar sin syn på saken och konstaterar att alltför täta band mellan S och MP i valrörelsen är av ondo. Detta samtidigt som han fortsätter med att han inte utesluter ett regeringssamarbete mellan partierna men att detta inte lämpar sig för diskussion förrän efter extravalet.

Thorwaldsson fortsätter i och med detta att vädra sossarnas kåthet över att få ha regeringsmakten. Något de haft under några höstveckor utan att särskilt många väljare imponerats.

I LO-huset och i sossehögkvarteret, bland vänstermakteliten långt från fotfolket, i huvudstaden hålls det uppenbarligen högt att tycka och delge väljarkåren de mest förvirrade åsikter och tro, på fullaste allvar, att de därmed förbättrar sina positioner inför den 22 mars!?!

Själv tänker jag genast på den lilla enbilds-strippen av ”Berglins”, den alldeles underbara serien i SvD, där en av makarna säger sig vara trött på valrörelsen redan klockan sju samma kväll som Löfven aviserat extravalet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar