19 december 2014

Om ondskans diktator, en film, och världslig handlingsförlamning!

”The interview”, den så omtalade filmen om en plan att utrota den mest onde av världens nu levande ledare, Kim Jong-Un, vållar turbulens.

Inför hot om attentat mot biografer, oklart från vilka hoten kommer, så har Sony stoppat filmen från att visas. En kulturell skymning och feghet som nästan saknar motstycke.
Vad som verkar mer än klart är i alla fall att Nordkorea står bakom hackerattacken mot Sony nyligen.

Lika klart är att filmen inom kort kommer att vara spridd över världen men då via piratkopior, något som filmskapare och filmbolag i flera år försökt att bekämpa. Inte lär bekämpandet bli mer framgångsrikt om filmbolaget ängsligt krälar i stoftet inför hot från Pyongyang! Lille Kim gottar sig säkert efter beskedet med humrar och bubbelflaskor medan hans underhuggare fortsätter att internera, svälta och förnedra befolkningen!

Vad krävs att Kim Jong-Un ställer till med för att världssamfundet övertygar Nordkoreas främsta försvarare, diktaturen Kina, om att det som pågår på den norra delen av den koreanska halvön är oacceptabelt?

Ljusglimtar i dag är att det sydkoreanska vänsterpartiet UPP, äckligt Nordkorea-vänliga, har upplösts av den sydkoreanska konstitutionsdomstolen samt att FN vill dra diktator Kim inför krigsdomstol!

Befria Nordkoreas befolkning från det fasansfulla förtrycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar