7 december 2013

Om Ohly, ursäkter och stenkastning i glashus!

Lars Ohly (V) tycker att vår statsminister ska be om ursäkt för sitt partis förflutna i sin hållning historiskt till Sydafrika och det är inte utan att jag tycker att han har rätt!
Moderaterna var, en gång för ganska länge sedan, ett parti som inte markerade mot apartheidregimen.

Däremot bör nog Ohly först och främst, intensivt och energiskt, sopa rent framför egen dörr! Men mer om det om några rader!

En hög tjänsteman i Barack Obamas regering säger ikväll att Sveriges insatser för att få loss en amerikansk krigsveteran från Nordkorea varit ”heroiska”! Då USA inte har diplomatiska förbindelser med mörkerlandet på den norra delen av Koreahalvön så är det Sverige som fått försöka få loss den 85-årige Merrill Newman som deltog i Koreakriget och som på ålderns höst ville återse platserna där han tjänstgjorde. Han anklagades dock för krigsbrott och kvarhölls av regimen i Pyongyang.

Men nu är han alltså hemma på amerikansk mark igen och säger sig vara ”själaglad!”

Och det är uppenbarligen Sveriges förtjänst!

Widar Andersson (S) uppmanar sitt parti att omedelbart lägga ned försöken att stoppa regeringens skatteförslag. Han anser att det inte är ”värdigt” att gå emot riksdagsförvaltningens jurister.

Här slås det alltså framåt och tillbaka mot regeringen men summa summarum borde bli positivt för regeringen.

En ursäkt till Sydafrika och dess befolkning från Reinfeldt är på sin plats!

Sedan väntar vi ivrigt på att Lars Ohly och hans vänsterpartister öppenhjärtigt ska deklarera att Kuba är ett odemokratiskt land! Han borde be om ursäkt för sitt, och sitt partis, vurmande för vänsterdiktaturer runtom vår vackra jord!

1 kommentar:

  1. Precis vad jag tänkte. Ohly och kommunisternas vurmeri för folkmord i kommunismens namn pratar man aldrig om :)

    SvaraRadera