25 december 2013

Om Branson, Obama och kärlek!

DN citerar entreprenören, och mångmiljardären, Richard Branson som skriver på sin blogg att omvärlden, de som inte redan begripit, måste fås att ”inse att alla ska få älska vem de vill”!

Branson uppmanar alla att bojkotta Uganda som har en bisarr politik mot homosexuella och där ett förslag ligger i parlamentet om att personer som är kära i någon av samma kön ska kastas i livstids fängelse eller ställas framför en exekutionspatrull!

Häromdagen fick vi veta att USA:s president skickar två s k ”homo-ikoner”, tennislegendaren Billie Jean King och hockeyspelaren Caitlin Cahow, i sin delegation till OS i Sotji!

Branson och Obama gör därmed det som flera av världens ledare borde göra tydligare än någonsin! De markerar att homofobi, något som inte har någon vettig förklaring alls utan bara är ett uttryck för rädsla över den egna sexualiteten, är något som hör hemma i en inkvisitions-liknande dåtid!

Putinstyret, liksom det ugandiska ditot under president Mosweni, borde förstå att det de sysslar med inte är förenligt med någonting annat än deras egna, sjuka, självkänslor!

Kärleken är större än dessa båda herrars och alla andra homofobiska hjärnor i världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar