10 juli 2011

Befria oss från "Djurens befrielsefront"!

Polisen i Göteborg utreder vad som misstänks vara grov mordbrand. Detta sedan en hamburgerrestaurang i fredags fått fönster sönderslagna och sedan satts i brand.

I dag tar ”Djurens befrielsefront” på sig ansvaret för dådet. I ett meddelande på webben meddelar de: ”Brinn i helvetet, djurmördare och kapitalister.”

Det är lätt att misstänka att de skyldiga fått bestående fysiska och psykiska skador av proteinbrist under uppväxten. Troligen har de inte tagit del av skolgången heller.

Själv tänker jag på de, troligen främst yngre, anställda som nu blir utan arbete. Vidare grubblar jag över vad de som producerar och säljer grönsaker till snabbmatsstället tycker? Vilka bestående intryck tar de som brukar käka sallad när de besöker burgerian? Och vad säger majoriteten av landets vegetarianer om illgärningen?

Vilka skall ”imponeras” av denna kriminalitet?

Vilka är de ”kapitalister” som omnämns av den mindre begåvade organisationen?
De byggjobbare som såg till att byggnaden kom på plats? De som ritat och inrett krogen? De människor som i något land långt borta tillverkat förbrukningsmaterial, kassaapparater och liknande och som är glada för att de har ett jobb och kan bidra till familjens försörjning? Föräldrarna som tar med sina barn på en favoritmåltid? De unga anställda som behöver inkomsten och arbetet, antingen för att ha råd med vidare studier eller som en inkörsport till arbetsmarknaden i övrigt? Kunder som betalar åtskilliga, redan skattade, kronor för en snabb måltid? Vad tycker deras släktingar och vänner?

Och är föräldrarna till de skyldiga stolta över sina barns framgång i livet?

Det är helt sjukt att händelser som denna fortsätter att förekomma i Sverige.

Att människor väljer att vilja sätta demokratin ur spel genom brottsliga handlingar i stället för att försöka påverka på ett mer humant, och dessutom lagligt, sätt!

Genom brandattentatet har dårarna dessutom gjort sig skyldiga till omfattande miljöförstöring. Det kan väl inte vara deras mening om de nu anser sig vara, sådana fullkomliga, renlevnadsmänniskor.

Rök ut dem ur de jordhålor där de har sitt viste! Nakna, med hemsnickrade enkla möbler gjorda av pinnar tagna i skogen med matlagning över eldar startade med pinngnidning där det grillas ätliga rötter! För så måste det ju vara! För inte kan någon av dem någonsin ha köpt en produkt, vilken det än månde vara, annat än till självkostnadspris? I så fall är det ju någon som gör ekonomisk vinning och gud-förbjude-detta....

Dessutom är det fascinerande med en organistation som i skydd av anonymitetens skuggor tycker, och gör, massor med saker men ändå inte har talesmän som i medias strålkastarljus är beredda att stå för sina förvridna åsikter!

Jag tror att det är andra än vi, som håller oss på rätt sida av lagens rättesnöre, som kommer att brinna i helvetet!

1 kommentar:

  1. "Själv tänker jag på de, troligen främst yngre, anställda som nu blir utan arbete."

    Det är ingen som blir utan arbete. Det är öppet där som vanligt. Ska man se det krasst har de genererat arbete eftersom sanerare, byggare och glasmästare har fått arbete.

    Därmed inte sagt att jag tycker att de dödfödda idioterna i DBF är bra.

    SvaraRadera