19 januari 2017

Ving empatiskt befriad researrangör!

Ving, den stora svenska researrangören, förnekar sig inte!

Förvisso har de i dag fattat beslut om att ta hem de svenska resenärer som fortsatt befinner sig i Gambia, landet var framtid är skriven i stjärnorna. Ett extraflyg hämtar hem de resterande svenskarna i morgon fredag.

Men; Det är bara kommande avgång, kommande tisdag, som ställs in.

Resenärer som, troligtvis i svårartad förvirring, bokat resor till Gambia längre fram hänvisas till ordinarie avbokningskostnader, som sällan är en låg summa.

Tillträdande presidenten Barrow, som inte vågar sätta sin fot i Gambias huvudstad Banjul så länge som diktatorn Jammeh är kvar i stan, har i dag svurits in på posten på Gambias ambassad i Dakar i grannlandet Senegal.

Ving är mer än girigt dumdristiga!

I kommentarer häromdagen sa en presstalesperson för Ving, Barbro Holmberg, att Gambia inte är någon stor destination för företaget. 

Hon ljög visserligen inte men ”glömde” berätta att Ving ingår i resekoncernen Thomas Cook med flera flyg i veckan från England till Banjul. Engelska Thomas Cook beslöt redan i går att plocka hem sina gäster. Varför Ving avvaktat är obegripligt pengalystet!

Samma lystnad handlar det om när företaget inte erbjuder fri om- eller avbokning för de kunder som nu insett att Gambiasemestern troligen inte kommer att bli den drömresa de fabulerat ihop och betalat med surt förvärvade kronor spenderade på arrangören utan omtanke och medkänsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar