27 januari 2017

Om vanvård, murar och invandrarbehov!

När välbärgade amerikaner tycker att det ligger två löv för mycket på den vanligtvis välansade gräsmattan ringer de till ”Pepe” och hans ”brorsor.” Samtidigt sliter ”Rosalita” och hennes ”systrar” med att kliniskt städa de delar av huset där det snart ska hållas ännu ett cocktailparty för att visa bekantskapskretsen hur oerhört framgångsrik familjen är.

Nej, sanningen är att även den amerikanska medelklassen nyttjar ”Pepe”, ”Rosalita” och alla deras landsmän; Mexikanerna!

Pepe”, ”Rosalita” och alla deras ”syskon” njuter säkert inte särskilt mycket av tillvaron, vare sig de är papperslösa eller ej, men den ger ändå en slant som till stora delar kan sändas hem till de som fortsatt är i en besvärlig ekonomisk situation i Tijuana.

Nu ska det byggas en mur och ”Pepe” och ”Rosalita” ska sändas hem pronto!

Vad ”Donald the Menace” inte har begripit är det som Sverigedemokraterna heller inte har begripit!

Utan invandrare, som i desperat behov av att överleva är beredda att ta vilket jobb som helst, t ex inom äldrevård, hemtjänst, Rut och Rot och svart, så stannar allt upp!

När Donald och Jimmie blir gamla så finns där ingen, jag menar verkligen ingen, som är beredd att ombesörja att de får en behaglig resa in i kaklet. I alla fall om de själva får bestämma, något som de gärna tycks vilja!

Det är inte utan att jag önskar herrarna ett livsavslut på ett äldreboende liknande det i Saltsjöbaden som denna fredag utmålas som styrt av ”Sister Ratched.” Just när det gäller Saltsjöbaden så vet ännu ingen vad som är sant eller ej. Kanske handlar det bara om någon anhörig som inte begripit personalen arbetssätt utan väljer att tro på den demente anhöriga som yrar om vanvård. Eller så har anklagelserna bäring och då hoppas jag att de skyldiga möter samma taskiga avslut på sina liv som det de nu erbjudit dem de haft att vårda!

Donald har på en vecka lyckats skrämma skiten ur många, så även denne bloggare. Jimmie ler förnöjsamt och ser fram emot att förhandla med hon som är ”gift med en person vars pappa har annan kulturell bakgrund.”

Livet enligt ”Lex Donald” kommer sannerligen inte att bli någon dans på rosor, inte ens för Donald själv. Att han inte själv begriper detta är kanske det som är mest skrämmande av allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar