13 november 2016

Carola! Du skulle ha betalat!

”Det är lite exotiskt. Jag tycker om att möta människor.”

Detta sagt av Carola i TV4:s morgonsoffa i dag och det hon avser är den tripp hon gjorde i Stockholms tunnelbana, utan att betala, under snöovädret då hennes taxi inte kunde ta sig fram.

Välkommen till verkligheten Carola!

Att du skyller plankandetobemannad kassa på t-banestationen duger inte under några som helst omständigheter!

I min värld finns det biljettautomater på alla stationer och dessutom finns möjlighet att köpa biljetter via en app i den mobiltelefon du hade för att filma ditt egna plankande med!

Du är, tyvärr, fortsatt ett föredöme på olika sätt för massor av människor i vårt land och som sådant borde du föregå med gott föredöme. Men icke!

Du skyller din brist på t-baneåkande på att du haft körkort sedan du var 18 år. Jag hoppas verkligen att du inte talar om den kartongbit du fick i Hagge Geigerts fåtölj den där gången för länge sedan!

Jag förstår fullt ut att du undvikit kollektivtrafik i alla din herres många år som artist. Det finns alltför många ”tomtar” därute som inte skulle lämna dig ifred en enda minut. Men när du nu var tvungen att ta dig fram i snöstorm så hade det varit hedervärt om du betalat för ditt utnyttjande av den kollektivtrafik som de flesta andra betalar för!

Synd att det inte var biljettkontroll i din t-banevagn. Fast å andra sidan så hade du då kanske brustit ut i tungomålstalande för att försvåra bortförklarandet av de taskigt genomtänkta omständigheter som ledde fram till ditt beslut att strunta i biljettköp!

Det är bara att hosta upp straffavgiften Carola om du alls har någon anständighet i kroppen!

1 kommentar:

  1. Kanske är Carola egentligen "bara" en EU-migrant, trots allt?
    Eller så fick hon ett tecken från ovan att hon just då skulle få åka gratis?
    Hoppas att avgiften blir riktigt kännbar och att det kommer många dagar i vinter då taxibilarna inte kommer fram!

    SvaraRadera