6 september 2016

Vänsterns "gratis" blir allt dyrare!

I dag kan Jonas Sjöstedt (V) stolt meddela att allt fler får betala allt mer i skatt framöver.
Så mycket för allt vänsterpartistiskt ”gratis”-vurmande alltså!

Hade Sjöstedt fått som han ville skulle även förmögenhetsskatten återinförts allt medan alla vi som handlar i en livsmedelsbutik eller stundtals besöker en restaurang kan konstatera att priserna rakat i höjden under den senaste tiden. Gratis? Pyttsan!

Det är lätt att hålla med Centerns ekonomisk-politiske talesperson Emil Källström när han konstaterar att vi kommer att få en arbetsmarknad där ingen vill avancera på karriärstegen eller byta jobb eftersom löneökningen kommer att ätas upp av vänsterns skatte-jopphejdi!

Moderaternas Ulf Kristersson konstaterar ampert att dagens besked, från skatteälskaren Sjöstedt, snabbt kommer att föra Sverige tillbaka till 70-talets depressiva skattetryck i och med att "poliser, barnmorskor, lärare och andra yrkesgrupper" riskerar att få höjd skatt.

Sån himla tur då att vi alla, åtminstone med nuvarande regeringsstyre under vänstertryck, kan fortsätta att gå ”gratis” på t ex Ostasiatiska museet, där vi kan njuta, och ta del av, stories om diktatoriska styrelseskick, som påminner om vänsterns våta drömmar, i både forn- och nutid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar